Jag har levt med odiagnostiserad ADHD under större delen av mitt liv och nu vill jag inspirera andra, samt tala om vikten av att ta ansvar för sitt liv och mående. Jag delar med mig av lösningsfokuserade strategier och tydliga förklaringsmodeller, vilka kan vara till nytta för dig som har en ADHD-diagnostiserad i din närhet, barn, partner, elev eller kollega.

Diagnosen ses av vissa som en superkraft, för andra att inspireras av, men som också kan göra att jag känner mig ”existentiellt rastlös”.

Som utbildad lärare, fritidsledare och behandlingsassistent har jag mångårig erfarenhet av att arbeta med människor. Kombinationen av min diagnos & allt mitt arbete gör att har jag erfarenhet från båda sidorna av diagnosernas svårigheter.

Under flera år har jag föreläst för skolpersonal, anhöriga, idrottsföreningar, barn & elevhälsan samt öppna föreläsningar för alla med intresse.

Nedan finns länkar till poddar som jag deltagit i samt min sida på facebook;

 

https://poddtoppen.se/podcast/1397365258/adhd-podden/12-adhd-lararen-pepe-de-neergaard-skolan-traning-existentiell-rastloshet

https://beroendepodden.com/2018/02/21/intervju-med-adhd-lararen-pepe-de-neergaard-ett-helt-avsnitt-om-adhd/

https://www.facebook.com/adhdPeter